perjantai 25. marraskuuta 2011

Toinen viikko oparia takana, vuorossa kyselyselvitys- ja haastatteluosiot

Opinnäytetyötä on tullut nyt työstettyä pari viikkoa. Aika on kulunut nopeasti, mutta työ on lähtenyt varsin mukavasti myös käyntiin. Tällä viikkolla olen työstänyt kyselyselvitys- ja haastatteluosioita sekä etsinyt lisää lähdemateriaalia. Palautin myös opinnäytetyösuunnitelman koululle ja sovin samalla ensimmäisestä työn kommentointikierrokselle lähettämisestä.

Lisäksi olen kerännyt tiedonhaun kautta ilmenneitä kiinnostavia sivustoja Diigoon. Ne ovat jaoteltuna viiteen eri listaan sisältönsä luonteen mukaan. Onko kellään antaa lisävinkkejä esim. kiinnostavista blogeista tai verkkoyhteistöistä?

Sain myös ensimmäisen version kyselylomakkeesta valmiiksi. Sitä täytyy toki vielä hioa parempaan suuntaan. Onko kellään antaa vinkkejä kysymysten muotoiluihin tai ihan uusia kysymyksiä aiheeseen liittyen?

Ja sitten lopuksi vielä se itse työ. Olemme saaneet Etherpad Lite -alustan kuntoon ja tästä lähtien julkaisen työn sen hetkisen version joka perjantai kaikkien halukkaiden ihmeteltäväksi :)
Etherpad Lite on siis selaimessa toimiva tekstieditori, jossa tekstiä voi muokata ja kirjoittaa yhteistoiminnallisesti.

Muistetaanhan, että työ on vasta alkutaipaleellaan ja tässä vaiheessa kirjoitettu teksti tulee varmasti muotoutumaan erilaiseksi tulevien parin kuukauden aikana :)
Mutta toisaalta juuri siitähän tässä on kyse, kaikki voivat antaa nyt yhdessä palautetta, kommentoida ja esittää muokkausehdotuksia, jotta työstä saadaan hierottua yhteistoimin lopuksi huippuhyvä, eikös niin? ;)

Opinnäytetyön tämän hetkinen versio löytyy siis täältä: https://etherpad.opinsys.fi/p/opinnaytetyo-vko47

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti